Καταχώρηση ονομάτων χώρου (Domain Names Registration)

Το όνομα που κατοχυρώνετε είναι η ταυτότητά σας στο Internet. Η εταιρεία
intergate μπορεί να σας βοηθήσει  να αναπτύξετε την εταιρική σας παρουσία και στο διαδίκτυο κατοχυρώνοντας για σας ένα όνομα χώρου (domain name π.χ. onomaetairias.gr). Η επιλογή του ονόματος χώρου (domain name) του site σας αποτελεί θέμα μεγάλης σημασίας για την επιτυχημένη πορεία της ιστοσελίδα σας. Η εταιρεία intergate μπορεί να σας συμβουλέψει για την καλύτερη επιλογή λαμβάνοντας υπόψη πολλές παραμέτρους (ύφος εταιρίας, όνομα κλπ).  Η κατοχύρωση του δικού σας ονόματος χώρου (domain name) από την intergate γίνεται πάντα στο όνομα σας και αποτελεί δική σας ιδιοκτησία. Η κατοχύρωση (registration) του domain name στο όνομα σας σημαίνει ότι είναι αποκλειστικά δικό σας. Για να συμβουλευτείτε κάποιον από τα έμπειρα στελέχη μας στην επιλογή του ονόματος παρακαλούμε χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα καταχώρησης domain name.

 

Καταχώρηση Domain name

Ονομα:

Επώνυμο/Επωνυμία:

Tηλέφωνο:

Κινητό:

e-mail:

Επιθυμητό/α domain name(s):


Σχόλια:

     


Εάν έχετε στην κατοχή σας περισσότερα από 1 ονόματα και επιθυμείτε όλα αυτά να "πηγαίνουν" (δρομολογούνται) στο ίδιο domain name που φιλοξενεί η intergate αναλαμβάνει ΔΩΡΕΑΝ τη μεταφορά και την αναδρομολόγησή τους.

Συχνές ερωτήσεις:

1) Μπορώ να διαλέξω ότι όνομα θέλω?

Δικαίωμα καταχώρησης .gr,.com,.eu domain έχουν όλα τα φυσικά ή νομικά πρόσωπα στην Ελλάδα και το εξωτερικό, χωρίς περιορισμούς στον αριθμό των ονομάτων.

Ένα ελληνικό όνομα χώρου (domain name) για να είναι έγκυρο πρέπει:


Να αποποτελείται από αλφαριθμητικούς λατινικούς ή Ελληνικούς χαρακτήρες (μπορεί να μπεί και το σύμβολο "-" στη μέση του ονόματος. Δεν μπορεί να αρχίζει η να τελειώνει σε "-" ή να περιέχει συνεχόμενες φορές το "-"). Δεν υπάρχει διαφοροποίηση μεταξύ πεζών και κεφαλαίων.


Να έχει μήκος από 3 έως 63 χαρακτήρες.


Να μην είναι γεωγραφικό. Γεωγραφικά ονόματα καταχωρούνται μόνο από τις αντίστοιχες αρχές τοπικής αυτοδιοίκησης.


Να μην υπάρχει καταχωρημένο .gr domain με ίδιο μεταβλητό μέρος κάτω από το τρίτου επιπέδου .gr domain gov.gr.


Να μην έχει ήδη απορριφθεί στο παρελθόν λόγω του ότι:

 


 Αντίκειται στη δημόσια τάξη ή τα χρηστά ήθη.

 


 Αποτελεί λέξη κλειδί στο διαδίκτυο

     
Συνιστά σημείο και επίσημα του Eλληνικού κράτους και των λοιπών κρατών που αναφέρονται στο άρθρο 6 της Συμβάσεως των Παρισίων για την Bιομηχανική ιδιοκτησία καθώς και σημείο μεγάλης συμβολικής σημασίας, ιδίως θρησκευτικά σύμβολα και λέξεις.

Εκτός από τα ονόματα δευτέρου επιπέδου, διατίθενται πρoς καταχώρηση και ονόματα τρίτου επιπέδου με τις παρακάτω καταλήξεις:

  1. ονόματα με κατάληξη .com.gr σε εταιρείες και εμπορικούς οργανισμούς
  2. ονόματα με κατάληξη .edu.gr σε εκπαιδευτικούς οργανισμούς
  3. ονόματα με κατάληξη .net.gr για παροχείς υπηρεσιών διαδικτύου
  4. ονόματα με κατάληξη .org.gr για οργανισμούς
  5. ονόματα με κατάληξη .gov.gr αποκλειστικά για κυβερνητικούς οργανισμούς

2) Μπορεί η εταιρεία intergate να με βοηθήσει στην κατάλληλη επιλογή ονόματος?

Mε την εκδήλωση ενδιαφέροντος, στέλνονται σε εμάς τα στοιχεία σας και το όνομα (τα ονόματα) που ενδιαφέρεστε. Αμέσως μετά επικοινωνούμε μαζί σας και μετά από συζήτηση καταλήγουμε στο πιό κατάλληλο για την επιχείρησή σας όνομα, παραμετροποιημένο στο ύφος και στα μέτρα σας και σας ανακοινώνουμε το κόστος του πακέτου.

 

Αρχική  |  Καταχώρηση Ονόματος  |   Κατασκευή  |  Φιλοξενία  |   Προβολή  |   Multimedia  |   Μηχανογράφηση Επιχ. |   Επικοινωνία

Copyright © 2002-, Intergate - Προσωπικά Δεδομένα - Όροι Χρήσης