Προβολή και προώθηση ιστοσελίδων - Web Promotion - Web Advertising - Search Engine Submission

Οι ιστοσελίδες (web site) μιας επιχείρησης είναι προσβάσιμες από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου, εύκολα, γρήγορα και χωρίς ιδιαίτερο κόστος 24 ώρες του εικοσιτετράωρο 7 ημέρες την εβδομάδα. Το σημαντικό όμως είναι να προβάλετε αυτές τις σελίδες στις πρώτες θέσεις σε όλες τις μεγάλες μηχανές αναζήτησης για να μπορεί ο επισκέπτης να βρίσκει εσάς πριν από τους ανταγωνιστές σας. Η σωστή προώθηση μεγαλώνει αποτελεσματικά την πελατειακή σας βάση. Οι ιστοσελίδες μιας επιχείρησης μπορούν να προσπελαστούν από χιλιάδες υποψήφιους πελάτες κάθε μέρα αν προβληθούν με τον κατάλληλο τρόπο.

Εμείς στην εταιρεία intergate με το εξειδικευμένο προσωπικό μας και την πολύχρονη εμπειρία μας στη σωστή και αποτελεσματική προώθηση των πελατών μας μπορούμε να σας προσφέρουμε αύξηση της επισκεψιμότητας του δικτυακού σας χώρου προερχόμενη από τις πιό γνωστές μηχανές αναζήτησης.

Προβάλετε την επιχείρησή σας μέσω της εταιρείας ου
intergate και θα επικοινωνείτε αυτόματα με την πελατειακή σας βάση.

Σε μας έχετε άριστη ανταπόδοση της επένδυσής σας. Με ένα αρκετά χαμηλό ετήσιο κόστος απολαμβάνετε μεγάλα οφέλη 365 ημέρες το χρόνο και επαγγελματική παρουσία στο διαδίκτυο.

Συμπληρώστε την σχετική φόρμα σήμερα κιόλας και θα απολαύσετε τα προνόμια που διαθέτουν όλοι μας οι πελάτες: χαμηλό κόστος, υψηλή προβολή, διαφήμιση των προϊόντων ή των υπηρεσιών σας 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα. Μεγιστοποιήστε τα κέρδη σας. Τα προϊόντα ή οι υπηρεσίες σας πωλούνται ακόμη και όταν βρίσκεστε σε διακοπές γιατί η
intergate βρίσκεται στις πρώτες θέσεις όλων των γνωστών μηχανών αναζήτησης.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τη σωστή προβολή σας στο διαδίκτυο επικοινωνόντας μαζί μας στο
2811-750083 ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

 

Αρχική  |  Καταχώρηση Ονόματος  |   Κατασκευή  |  Φιλοξενία  |   Προβολή  |   Multimedia  |   Μηχανογράφηση Επιχ. |   Επικοινωνία

Copyright © 2002-, Intergate - Προσωπικά Δεδομένα - Όροι Χρήσης