ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Στην εταιρεία Intergate θεωρούμε αναγκαίο ότι καταλαβαίνετε πλήρως τους όρους και τις διατάξεις στο πλαίσιο των οποίων μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες που συγκεντρώνουμε από σας μέσω της χρήσης ιστοχώρου μας («περιοχή»). Παρακαλώ διαβάστε αυτήν την πολιτική συλλογής προσωπικών δεδομένων («πολιτική») προσεκτικά για να καταλάβετε πώς μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και να προστατεύσουμε τις πληροφορίες που συγκεντρώνουμε από σας. Οι αλλαγές σε αυτήν την πολιτική θα αναγγελθούν στην περιοχή μας από καιρό σε καιρό.

1. Ποιες πληροφορίες μπορούμε να συλλέξουμε από σας;
Η περιοχή μας μπορεί να συλλέξει δύο τύπους πληροφοριών για τους επισκέπτες της: Προσωπικά ευπροσδιόριστες πληροφορίες και μη-προσωπικά ευπροσδιόριστες πληροφορίες. Ο αρχικός στόχος μας στη συλλογή των πληροφοριών από σας είναι να παράσχουμε σε σας μια ομαλή, αποδοτική και προσαρμοσμένη εμπειρία χρησιμοποιώντας την περιοχή μας.
Προσωπικά ευπροσδιόριστες πληροφορίες: Αυτό αναφέρεται στις πληροφορίες που κοινοποιούν σε μας τις λεπτομέρειες ποιοι είστε. Οι προσωπικές ευπροσδιόριστες πληροφορίες μπορούν να ζητηθούν όταν καταχωρείτε δεδομένα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όταν χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μεταφοράς δεδομένων (FTP), όταν χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες ηλεκτρονικής διαχείρισης προϊόντων και υπηρεσιών. Το σύνολο των πληροφοριών περιλαμβάνει το όνομά σας, τη διεύθυνση αποστολής, τον αριθμό τηλεφώνου, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τον αριθμό πιστωτικών καρτών ή άλλες λεπτομέρειες πληροφοριών πληρωμής, προϊόντων ή υπηρεσιών, και διάφορα άλλα στοιχεία επαφής. Με αυτές τις πληροφορίες μπορούμε καλύτερα να παρέχουμε σε σας τις εξατομικευμένες υπηρεσίες μας. Μπορούμε επίσης να συγκεντρώσουμε οποιεσδήποτε προσωπικά ευπροσδιόριστες πληροφορίες που αποκαλύπτετε εθελοντικά σε μας, για παράδειγμα, όταν μας στέλνετε μήνυμα με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή έρχεστε σε επαφή με τους αντιπροσώπους εξυπηρετήσεων πελατών μας. Για μερικές υπηρεσίες, μπορούμε να συλλέξουμε τις προσωπικά ευπροσδιόριστες πληροφορίες σας εξ ονόματος άλλων ορέων παροχής υπηρεσιών και να τις μοιραστούμε μ'αυτούς. Παραδείγματος χάριν, προκειμένου να παρέχουμε σε σας προϊόντα προμηθευτών μας μπορούμε να σας ζητήσουμε για να παρέχουμε και να μοιραστούμε μ' αυτούς τις γενικές πληροφορίες προσωπικών στοιχείων σας.
Μη-προσωπικά ευπροσδιόριστες πληροφορίες: Αυτό αναφέρεται στις πληροφορίες που δεν προσδιορίζουν ένα συγκεκριμένο άτομο. Μπορούμε να συγκεντρώσουμε ορισμένες πληροφορίες για σας που βασίζονται σε στοιχεία από στατιστικές μηχανές όπως π.χ. ποιες σελίδες της περιοχής μας επισκέπτεστε με διάφορους τρόπους. Αυτές οι πληροφορίες μπορούν να περιλάβουν μία ομοιόμορφη ανάλυση των πόρων του ιστοχώρου («URL») της περιοχής που επισκέπτεστε, ποια μηχανή αναζήτησης χρησιμοποιείτε, και διεύθυνση πρωτοκόλλου Διαδικτύου σας (η «IP»). Ένα URL είναι η σφαιρική διεύθυνση των εγγράφων και άλλων πόρων στο World Wide Web. Μια διεύθυνση IP είναι ένα προσδιοριστικό νούμερο για έναν υπολογιστή ή συσκευή σε ένα δίκτυο πρωτοκόλλου ελέγχου μετάδοσης/πρωτοκόλλου Διαδικτύου («TCP/IP»), όπως το World Wide Web. Τα δίκτυα χρησιμοποιούν το πρωτόκολλο TCP/IP στις πληροφορίες διαδρομών βασισμένες στη διεύθυνση IP του προορισμού. Με άλλα λόγια, μια διεύθυνση IP είναι ένας αριθμός που ορίζεται αυτόματα στον υπολογιστή σας όποτε κάνετε σερφ στο διαδίκτυο, που επιτρέπει στους κεντρικούς υπολογιστές δικτύου να εντοπίσουν και να προσδιορίσουν τον υπολογιστή σας. Οι υπολογιστές απαιτούν τις διευθύνσεις IP για να μπορούν οι χρήστες να επικοινωνούν στο διαδίκτυο.

2. Πού συλλέγουμε τις πληροφορίες από σας και πώς τις χρησιμοποιούμε;
Ο αρχικός στόχος μας στη συλλογή των πληροφοριών είναι να παράσχουμε στους επισκέπτες μας ένα ανώτερο είδος υπηρεσιών. Μπορούμε να εκτελέσουμε τις στατιστικές αναλύσεις της συνολικής συμπεριφοράς επισκεπτών. Αυτό μας επιτρέπει να μετρήσουμε το σχετικό ενδιαφέρον των επισκεπτών για τις διάφορες περιοχές της περιοχής μας για λόγους καλύτερης παροχής και ανάπτυξης των υπηρεσιών μας σε σας. Οποιεσδήποτε πληροφορίες που συλλέγουμε χρησιμοποιούνται για εσωτερικούς λόγους μας για να βελτιώσουν το περιεχόμενο και να ενισχύσουν την λειτουργικότητα της περιοχής μας και για να παρέχουν τις υπηρεσίες που απαιτούνται από έναν μεμονωμένο επισκέπτη. Μπορούμε επίσης να μοιραστούμε τις προσωπικά ευπροσδιόριστες πληροφορίες σας με τρίτους όπως εξηγούνται αργότερα σε αυτήν την πολιτική.

Μπορούμε να συγκεντρώσουμε τις πληροφορίες με τους ακόλουθους τρόπους:
Λογαριασμοί ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Προσφέρουμε λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ως υπηρεσία στους πελάτες μας. Για να την αποκτήσετε πρέπει να παρέχετε σε μας το όνομά σας, διεύθυνση, αριθμός τηλεφώνου, και άλλα προσωπικά δεδομένα. Μπορείτε να ανακαλέσετε την εγγραφή σας για οποιεσδήποτε από αυτές τις υπηρεσίες με την αποστολή ενός ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που εξηγεί ότι δεν επιθυμείτε πλέον να να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες μας στο
info@intergate.gr.
Διευθύνσεις IP: Συλλέγουμε τις διευθύνσεις IP για τους σκοπούς της διαχείρισης συστημάτων, για να συγκεντρώσουμε τις ευρείες δημογραφικές πληροφορίες για να ελέγξουμε το επίπεδο δραστηριότητας στην περιοχή μας. Συλλέγουμε τις πληροφορίες από σας σχετικά με την αναφορά URL, η διεύθυνση IP σας, την όποια μηχανή αναζήτησης εσείς χρησιμοποιήσατε για να έχετε πρόσβαση στην περιοχή μας και τη χώρα όπου ο κεντρικός υπολογιστής σας βρίσκεται, τις σελίδες της περιοχής μας που είδατε κατά τη διάρκεια της επίσκεψής σας και οποιωνδήποτε όρων αναζήτησης που εισήχθησαν στην περιοχή μας. Χρησιμοποιούμε τη διεύθυνση IP σας για να εντοπίσουμε τα προβλήματα με τους κεντρικούς υπολογιστές και το λογισμικό μας και για να διαχειριστούμε την περιοχή μας.
Coocies: Χρησιμοποιούμε τα coocies στη λειτουργία της περιοχής μας. Εάν έρχεστε σε επαφή με μας τηλεφωνικώς, με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή με επιστολή, είτε για να λάβουμε τις πληροφορίες για ένα προϊόν, είτε για οποιοδήποτε άλλο λόγο, μπορούμε να διατηρήσουμε ένα αρχείο της αλληλογραφίας ή των σχολίων σας. Εάν εκθέτετε ένα πρόβλημα με την περιοχή μας, μπορούμε να συλλέξουμε τέτοιες πληροφορίες σε ένα αρχείο συγκεκριμένο για σας. Εάν έρχεστε σε επαφή με μας μέσω μιας φόρμας επικοινωνίας της περιοχής μας ή με την κλήση ενός από τους αντιπροσώπους εξυπηρετήσεων πελατών μας, μπορούμε να ζητήσουμε το όνομά σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προκειμένου να σας σταλεί μια απάντηση. Εάν άλλοι χρήστες ή τρίτοι μας στέλνουν την αλληλογραφία για τις δραστηριότητές σας στην περιοχή μας, μπορούμε να κρατήσουμε τις πληροφορίες σε ένα αρχείο συγκεκριμένο για σας. Αυτές οι πληροφορίες δεν θα αναδρομολογηθούν σε οποιουσδήποτε τρίτους εκτός αν
(ι) καθορίζουμε ότι είναι εύλογα απαραίτητο να επιβληθούν ή να εφαρμοστούν όροι συμμόρφωσης, η πολιτική μας, ή να προστατευθούν τα δικαιώματα, η ιδιοκτησία και η ασφάλεια των χρηστών μας, ή τρίτων, ή
(ii) απαιτείται από την επιβολή νόμου ή τις δικαστικές αρχές.
Κυκλοφορία επισκεπτών: Μπορούμε επίσης να καταγράψουμε τα σχέδια κυκλοφορίας των επισκεπτών μας σε όλες τις απευθείας σύνδεσης συνόδους τους στην περιοχή μας, συμπεριλαμβανομένων ποιων σελίδων ένας επισκέπτης βλέπει χρησιμοποιώντας την περιοχή μας. Αυτές οι πληροφορίες αποθηκεύονται τελικά υπό μορφή κατηγοριών και, σε μερικές περιπτώσεις, συγκεκριμένου URL. Μπορούμε να μοιραστούμε με τρίτους τα στατιστικά για τις σελίδες που φιλοξενούνται στην περιοχή μας και άλλες σχετικές πληροφορίες.

3. Η intergate συλλέγει τις πληροφορίες σας;
Εκτός από αυτά που ρητώς αναγράφονται σε αυτήν την πολιτική, το παρόν έγγραφο εξετάζει μόνο τη χρήση και την κοινοποίηση των πληροφοριών που συλλέγουμε από σας. Παρακαλούμε να είστε πολύ προσεκτικοί προτού αποκαλύψετε τις προσωπικά ευπροσδιόριστες πληροφορίες σας σε οποιουσδήποτε τρίτους.
Φορείς παροχής υπηρεσιών τρίτου: Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τους φορείς παροχής υπηρεσιών τρίτων για να παρέχουμε σε σας θέσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, καταχώρηση ονομάτων χώρου, φιλοξενία ιστοσελίδων, εκθέσεων πληροφοριών υπηρεσιών και προϊόντων. Εκείνοι οι προμηθευτές τρίτων θα έχουν πρόσβαση στις προσωπικά ευπροσδιόριστες πληροφορίες σας, αλλά μόνο με σκοπό την παροχή των σχετικών υπηρεσιών τους σε σας. Οι προσωπικά ευπροσδιόριστες πληροφορίες σας δεν θα χρησιμοποιηθούν για οποιοδήποτε άλλο σκοπό.
Συνδέσεις σε περιοχές τρίτου: Παρακαλώ να γνωρίζετε ότι η περιοχή μας μπορεί να περιέχει συνδέσεις με άλλες περιοχές στο διαδίκτυο που είναι κύριες και χρησιμοποιούνται από τρίτους. Οι πρακτικές πληροφοριών αυτών των ιστοχώρων τρίτων που συνδέονται με την περιοχή μας δεν μπορούν να προβλεφθούν και δεν καλύπτονται από την παρούσα πολιτική. Αυτοί οι άλλοι ιστοχώροι τρίτων μπορούν να στείλουν τα coocies τους στους χρήστες, να συλλέξουν τα στοιχεία, ή να ζητήσουν τις προσωπικές πληροφορίες. Επιπλέον, άλλες επιχειρήσεις που τοποθετούν τη διαφήμισή τους στην περιοχή μας μπορούν να συλλέξουν τις πληροφορίες για σας μέσω της χρήσης των coocies όταν βλέπετε ή χτυπάτε τη διαφήμισή τους. Δεν μπορούμε να ελέγξουμε αυτήν την συλλογή των πληροφοριών. Πρέπει να έρθετε σε επαφή με τους δiαφημιστές άμεσα εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις για τη χρήση των πληροφοριών που συλλέγουν.

4. Με ποιους μοιραζόμαστε τις πληροφορίες σας;
Φορείς παροχής υπηρεσιών τρίτου: Μπορούμε να αποκαλύψουμε τις προσωπικά ευπροσδιόριστες πληροφορίες σας στους τρίτους για να παρέχουμε σε σας τις υπηρεσίες που ζητάτε, για παράδειγμα, την παράδοση των θέσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, την παράδοση των πληροφοριών προϊόντων και υπηρεσιών. Άλλοι τρίτοι: Δεν πωλούμε ή νοικιάζουμε τις προσωπικά ευπροσδιόριστες πληροφορίες σας σε άλλους. Μπορούμε να παρέχουμε τις μη-προσωπικά ευπροσδιόριστες πληροφορίες τα σχέδια κυκλοφορίας των επισκεπτών μας, και τις σχετικές πληροφορίες περιοχών στους τρίτους, αλλά αυτά τα στατιστικά στοιχεία δεν περιλαμβάνουν οποιεσδήποτε προσωπικά ευπροσδιόριστες πληροφορίες. Δικαστική αρχή ή επιβολή νόμου: Περιστασιακά μπορεί να απαιτηθεί από δικαστική αρχή να παρέχουμε τις προσωπικά ευπροσδιόριστες πληροφορίες σε αυτούς. Θα αποκαλύψουμε τις προσωπικά ευπροσδιόριστες πληροφορίες βάσει παραλαβής μιας δικαστικής απόφασης, κλήσης, ή θα συνεργαστούμε με μια έρευνα ρύθμισης ή επιβολής νόμου. Συνεργαζόμαστε πλήρως με τις ρυθμιστικές και δικαστικές αρχές στον προσδιορισμό εκείνων που χρησιμοποιούν την περιοχή ή τις υπηρεσίες μας για παράνομες δραστηριότητες. Διατηρούμε το δικαίωμα να εκθέσουμε στις ρυθμιστικές, δικαστικές αρχές ή επιβολής νόμου οποιεσδήποτε δραστηριότητες που θεωρούμε καλόπιστα παράνομες.
Συνεργάτες συγχώνευσης και αποκτήσεων: Μπορούμε να αποκαλύψουμε ή να μεταφέρουμε το σύνολο ή μέρος των προσωπικά ευπροσδιόριστων πληροφοριών που συλλέγουμε σε έναν τρίτο σχετικά με μια συγχώνευση, την πώληση ή άλλη παρόμοια συναλλαγή μεταξύ μας και μιας άλλης οντότητας.

5. Πώς μπορείτε να ενημερώσετε, να διαγράψετε ή να διορθώσετε τις προσωπικά ευπροσδιόριστες πληροφορίες σας;
Μπορείτε να αλλάξετε οποιαδήποτε από τις προσωπικές πληροφορίες σας ή να ζητήσετε την διαγραφή τους καλώντας μας στο
2811-750083 ή στέλνωντας μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@intergate.gr οποιαδήποτε στιγμή. Παρακαλούμε να μας ενημερώνετε αμέσως για τυχόν αλλαγές των προσωπικών πληροφοριών σας. Επίσης, ως μέτρο ασφάλειας συντηρούμε σε αρχεία ιστορικών δεδομένων τα στοιχεία που αποθηκεύονται στα συστήματά μας, και τέτοιες προγενέστερες πληροφορίες δεν μπορούν να αφαιρεθούν εντελώς από τις βάσεις δεδομένων μας. Κατά συνέπεια, δεν πρέπει να αναμείνετε ότι όλες οι προσωπικά ευπροσδιόριστες πληροφορίες σας θα αφαιρεθούν εντελώς από τις υποστηριγμένες βάσεις δεδομένων μας.

6. Ποιες προφυλάξεις ασφάλειας είναι στη διάθεσή σας που προστατεύουν από την απώλεια, την κακή χρήση ή την αλλαγή των πληροφοριών σας;
Υιοθετούμε μία βιομηχανικά αναγνωρισμένη τεχνολογία πληροφοριών για να προστατεύσουμε την ασφάλεια των προσωπικά ευπροσδιόριστων πληροφοριών που ζητάμε από σας. Οι ασφαλείς κεντρικοί υπολογιστές μας προστατεύουν αυτές τις πληροφορίες χρησιμοποιώντας την προστασία και την κρυπτογράφηση κωδικού πρόσβασης. Επιπλέον, όλες οι προσωπικά ευπροσδιόριστες πληροφορίες που συλλέγουμε αποθηκεύονται σε έναν κεντρικό υπολογιστή προστατεύονται επίσης από την αναρμόδια πρόσβαση με τα φυσικά μέσα ασφάλειας. Προτρέπουμε επίσης τους συνεργάτες και τους φορείς παροχής υπηρεσιών μας να υιοθετήσουν και να ακολουθήσουν τις αρμόδιες πολιτικές προστασίας.

7. Εάν κάνουμε αλλαγές σε οποιουσδήποτε όρους ή διατάξεις της πολιτικής μας, οι αλλαγές θα ανακοινωθούν στο παρόν έγγραφο έτσι ώστε να ξέρετε πάντα ποιες πληροφορίες συγκεντρώνουμε και πώς χρησιμοποιούνται. Οποιαδήποτε αλλαγή, τροποποίηση, προσθήκη ή αφαίρεση των μερών αυτής της πολιτικής θα ανακοινώνεται στην περιοχή μας τουλάχιστον δέκα ημέρες προτού να εφαρμοστεί. Παρακαλώ να ελέγχετε πάντα αυτή την σελίδα πριν χρησιμοποιήσετε η περιοχή μας. Τελευταία ημερομηνία αναθεώρησης της παρούσας πολιτικής: 23/6/2006.

8. Παιδιά κάτω από την ηλικία των 18 ετών 
Η περιοχή μας θεωρείται ασφαλής για τα παιδιά κάτω από την ηλικία αυτή. Αν και όλη μας η προσπάθεια στοχεύει στο συχνό έλεγχο της περιοχής μας δεν φέρουμε καμία ευθύνη για στοιχεία που μπορούν να ενοχλήσουν διδακτικά ή με οποινδήποτε άλλο τρόπο τη συγκεκριμένη ηλικία. Η εταιρεία
intergate εκτιμά τις ανάγκες μυστικότητας των παιδιών και με την παρούσα πολιτική ενθαρρύνει τους γονείς να είναι ενεργοί συμμετέχωντες στις απευθείας σύνδεσεις και δραστηριότητες του παιδιού τους με το διαδίκτυο. Η περιοχή μας δεν στοχεύει σκόπιμα στα παιδιά και δεν θα συλλέξουμε εσκεμμένα οποιαδήποτε στοιχεία από τα παιδιά. Εάν ανακαλύψουμε ότι τα προσωπικά στοιχεία που έχουμε συλλέξει προέρχονται από ένα παιδί που τα έχει διαθέσει σε μας μέσω της περιοχής μας και στοχεύουν ή προορίζονται για ενηλίκους, θα αποβάλουμε αυτά τα στοιχεία αμέσως. Σε καμία περίπτωση δεν φέρουμε όμως ευθύνη εάν ο αποστολές συμμετέχει σε περιοχές forum ή συζητήσεων και παραθέσει προσωπικά του στοιχεία στην διάθεση όλων των συμμετέχοντων της περιοχής εκείνης. Οι γονείς που επιθυμούν να έχουν πρόσβαση, να αναθεωρήσουν ή να διαγράψουν τις προσωπικές πληροφορίες του παιδιού τους πρέπει να μας έρθουν σε επαφή με στο info@intergate.gr. Οι κατάλληλες ειδοποιήσεις και οι οδηγίες θα περιληφθούν επίσης σε τέτοιες σελίδες περιοχών.

Πνευματικά δικαιώματα © 2002- Intergate

 

Αρχική  |  Καταχώρηση Ονόματος  |   Κατασκευή  |  Φιλοξενία  |   Προβολή  |   Multimedia  |   Μηχανογράφηση Επιχ. |   Επικοινωνία

Copyright © 2002-, Intergate - Προσωπικά Δεδομένα - Όροι Χρήσης